May 16, 2011

Hétfői tervek / Monday plans

Pár hét kimaradt (no nem a tervezésből, hanem a hétfői ilyen témájú posztokból, amiknek az ötlete Vadjutkától származik), pedig tervek voltak. Annak rendje és módja szerint firkantgatom a füzetembe, csak az olyan nagy, hogy nem mindenhova tudom cipelni magammal - jelentem, ma nem felejtettem el egy kisebb, helyes jegyzetfüzetet betenni a táskámba (tehát ez már nem is terv, hanem megvalósulás).
Viszont: kezd eluralkodni a káosz az asztalomon (ami nálam "műhely"-ként funkcionál, tekintve hogy nincs akkor a lakás, hogy különálló kis birodalmam legyen), és ráadásul rajtam a gyűjtőszenvedély is, úgyhogy az üveges tubusok, dobozok és üvegek teljesen ellepik az asztalt, a padlót, és a nagy polcot. Ezért vettem tegnap három kis fűszertartó polcocskát. Most a feladat kigondolni, hogy fog odaférni a falra az íróasztal fölé, és berendezni a szépen üvegcsékbe rendezett porokkal-fritekkel. A pálcáknak vázát szereztem (nagy eredmény, hogy nem felejtettem el, tekintve, hogy felírni a listára viszont elfelejtettem), és már benne is vannak, juhé! Már csak nagyobb asztal kéne, hogy elférjen rajta :)
A másik terv, aminek a héten neki kell vágni: a már bevált és elég népszerű tavasz- és tengerbuborékos sorozat után újabb színváltozatokat kísérletezni ki randombuborékügyileg :)
Hát ennyi :)


I missed a couple of weeks of Monday planning (well, not the planning but the posting part that originally came from Vadjutka, to be exact :)) even though I have had tons of plans. I keep writing and drawing and doodling in my trusty little notebook, which, in fact is not so little so I can't take it to everywhere with me. But - and I'm really proud of myself for this - today I didn't forget to put a smaller handy notebook in my bag. So this plan already got to the realization phase. :)
BUT: chaos is starting to take over my desk (which is my er... "studio"- unfortunately we don't yet have a house with a completely separate little world for me) and what is more, my collecting mania results in the appearance of more and more jars, tubes and boxes of glass, covering the entire desk, the shelves and sometimes the floor as well... So I bought three little shelves  - I only have to figure out how I will squeeze them in between the desk and the lower shelf - Task To Be Resolved #1. I also got a vase for my glass rods and stringers - I would only need a larger desk to have a place to put it to :D
Task #2 for the week is to concoct new colour versions of the quite popular random bubble series
Well, that's about it, I guess :)

5 comments:

  1. Jo kiserletezest a buborekos sorozathoz!:) Szepek!

    ReplyDelete
  2. Köszi és köszi :)

    (rendrakás éppen ellenkező irányba halad, a kísérletezés legalább előre :))

    ReplyDelete
  3. hogy allsz a rendrakassal?:) Azert egy asztalon megvalositani az uvegezest az nagy kihivas:)

    ReplyDelete
  4. hátttööö, hm. :D az a baj, hogy a polcocskák felrakásához fúrni kéne, azt meg rendes ember csak napközben csinálja (bár ha némely szomszédból indulok ki, nem értem, miért csinálok ebből lelkiismereti kérdést), akkor meg nincs otthon a fúrószakértő :S
    az asztal meg hát igen. nekem mondod? :D még jó, hogy a kemence nem az asztalon lakik legalább :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...