Oct 29, 2011

Mai öröm - Today's delight

Ez után a hét után (azt már nem is írtam, hogy a mentést -az elveszett, majd visszakotort üveges képeket is - tartalmazó külső winchester tegnap elszállt, és sajnos az szállt el, nem a doboza, úgyhogy ma elég sokat szaladgáltam, hogy legyen hova kimenteni majd a menthetőt, és legyen mentve a menthető... ez már szürreális, senki ne tegye a közelembe a gépét/külső vinyóját. És várom a tuti háttérmentési ötleteket! :D) igazán jól esett egy kis jó hír is :)
A szülinapi játék egyik nyerteséhez, Nikihez, már meg is érkezett a kitűző, és annyira tetszik neki, hogy meg is mutatta a világnak. Szerintem nagyon jól mutat táskán is, ahogy ő próbálta ki. És szerintetek? :)

After this week (well, I haven't even mentioned that yesterday the external hard disk that had all the backup from my other computer plus the "lost" pics I got miraculously back ceased to work :( It is more than surrealistic... Hopefully I will get back at least most of my data - I'm eager to hear your tips on the safest backup methods :D), sooo after this long and exhausting week I was delighted to read that one of the winners, Niki has already got her brooch, and is very happy with it! I think the way she used it on her bag is lovely. What do you think? :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...